KÜÇÜK ŞAİRLER eTwinning Projesi

16.04.2024 41

Little Poets" Küçük Şairler eTwinning Projesi

Romanya-Türkiye kurucu ortaklı “Little Poets” Küçük Şairler projesine kurucu ortak olarak okulumuz 2-D sınıfı öğretmeni Hilal Özen katılmıştır.

Okulumuzdan üç sınıfın katıldığı projeye  Aydın,İstanbul , Kocaeli illerinden katılım olup  çalışmaları 9 okul birlikte yürüteceklerdir.

“Little Poets" Küçük Şairler eTwinning Projesi;

Edebi bir metin türü olan şiirden yararlanarak öğrencilerin okuma-anlama becerilerini geliştirmek, çocukların şiir okurken duygusal öğrenmelerine katkıda bulunmak, yaratıcılıklarını kullanarak şiir yazabilmelerine katkıda bulunmak, okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olmak, okumada anlamayı etkinleştirmek,anladıklarını sanat formları kullanarak ifade etmek ve web2.0 araçlarını öğrenmek  projenin amaçlarıdır. Öğrencilerimiz  dijital okuryazarlık becerilerini fark edip projemiz ile becerilerini geliştirecektir.Proje ilkokul öğrencilerine yönelik oluyor sekiz hafta sürecektir.

16-04-2024