YILMAZ TURAN - OKUL MÜDÜRÜ

1971 yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesinde doğdum. İlkokulu Torul –Kirazlık Köyü Başaklı İlkokulu’nda okudum. Ortaokulu Torul’da, liseyi Gümüşhane Lisesi’nde okudum. Yüksek öğrenimimi, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Fransız Flolojisi’nde tamamladım.

Vatani görevimi yedek subay olarak tamamladım. İlk öğretmenlik mesleğime 1996 yılında, Erzurum –Şenkaya ilçesinde başladım. Körfez-Sevindikli  İlköğretim okulunda öğretmen ve idarecilik yaptım.

2005-2010 yılları arasında Fransa’da öğretmen olarak görev yaptım. Fransa’da çalıştığım süre zarfında, eğitim, sağlık, şehircilik ve planlama, trafik, sigortacılık, tarım ve  avcılık üzerine incelemelerde bulundum. Edindiğim bu bilgi birikimlerimi çeşitli sivil toplum kuruluşları toplantılarında paylaşmaktayım.

Yurt dışı dönüşü, Körfez-General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu ve Hedise Evyap İlkokullarında öğretmen olarak çalıştım. 05.12.1014 tarihinde Körfez-Anadolu İlkokulu’nda Müdür olarak göreve başladım. 01.08.2023 tarihinden itibariyle Körfez Nene Hatun İlkokulu´nda müdür olarak görev yapmaktayım.

Biri kız, biri erkek, iki çocuk babasıyım.

(262) 528 1159 (262) 528 0086 Eposta